افسردگی و خودکشی دخترم

 سلام. دختر ۲۳ ساله دارم سالهاست مبتلا به افسردگی داروی ونلا فاکسین ۷۵ روزی میخوره مشاوره روانپزشک هم میره ولی جدیدا به خاطر هزینه مشاوره اون رو قطع کرده با کوچکترین مشکل و حرفی بهم میریزه وسواس فکری در مورد زیبایی و ظاهرش داره شدیدا درونگراست دیروز حالش خیلی بد بود  با یک حرف کوچک قهر کرد و در اتاقش را بست تا  شب باز نکرد مجبور شدیم در را بشکنیم داشت خودش را از پنجره می انداخت پایین که گرفتیمش ۱۰ -۹ تا قرص خورده بود بردیمش لقمان الان آوردیمش خونه نمیدونم باهاش چیکار کنم میکه مشاوره هم فایده نداره یک دختر ۱۳ ساله هم دارم نگران اونم هستم چون دیشب خیلی ترسیده بود راهنماییم کنید اصلا دخترم درمان میشه؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام.مورد دختر شما یک اورژانس روانپزشکی است ودراولین فرصت باید به بیمارستانهای دارای اورژانس روانپزشکی درشهرتان مراجعه نمایید.

بیمارستانهای تهران؛روزبه_ ایران -امام حسین_رازی