چگونه برنامه ریزی درسی را به نوجوان آموزش بدهم؟

ب سلام. رادر من فردا باید مطالعات بخواند و پس فردا امتحان ادبیات دارد و هفته دیگه هم امتحان شیمی(شیمی مطالبش خیلی زیاد است ) حالا نمیدانم چگونه برایش برنامه ریزی کنم نه فقط برای امروز برای همیشه تازه هر روز باید درس های جدید همان روز و درس های فردا رو هم بخواند چگونه برنامه ریزی را به او آموزش دهم تا خودش همیشه برنامه ریزی کند ممنون ضمنا برادر من کلاس هفتم است 12 سال دارد و در مدرسه فرزانگان(تیز هوشان) است

اطلاعات تکمیلی

سن 13 جنسیت زن شغل دانش آموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کاردرمانگر و مشاور تحصیلی

سلام.  این قانون رال رعایت کند  صدر در صد موفق است . به همه درسها و تفریحات هم می رسد
1- روز قبل از درس دادن پیش مطالعه

2- دقت سر کلاس

3-درس داده شده را همان روز بخواند

4- درس داده شده را فردا دوباره بخواند.

5-درس داده شده را هفته بعد هم بخواند.

6- درس داده شده را ماه بعد هم بخواند.

7- درس داده شده را موقع امتحان هم بخواند.

اگر این 7 مرحله برای تمام دروس و مباحث تکرار شود قطعا جز شاگردان ممتاز می شود. رعایت زمانهایی که گفتم مهم است و دقیقا مثل این برنامه عمل شود.