وارونگی کروموزوم ۹

سلام و وقت بخیر.کاریوتایپ بنده وارونگی تو قسمتی از کروموزوم ۹ رو نشون میده. آیا با وجود این وارونگی میتوان به صورت طبیعی باردار شد و به داشتن بچه ای سالم امید داشت؟

شکل وارونگی p12-q13 در کروموزوم ۹

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

در نازایی ابتدا علل اولیه بررسی و درمان میشوند.زمانی که شما و همسرتون هیچ مشکلی نداشته باشید و تمامی موارد نرمال باشند و شما دچار نازایی و یا سقط مکرر هستید بررسی کروموزومی انجام میشود..در کل نوع تفاوت کروموزومی که شما دارید بیماری خاصی ایجاد نمیکند ولی وقتی در مراحل ای وی اف  نمیتوانند جنین هوبی در ازمایشگاه از لقاح اسپرم و تخمک شما و همسرتون درست کنند میتوان علت  را این حذف کوچک در قطعه ژنی دانست تاکید میکنم تمامیه مواردتون نرمال باشن..در خیلی از موارد افراد همین تفاوت ژنتیکی شمارو دارند و بصورت طبیعی هم باردار میشوند