نگرانی از پرستار پسرم

با عرض سلام خدمت مشاور محترم

من و همسرم هر دو شاغل هستیم ؛و دختر عمه پسرم که ۱۹ ساله است را به عنوان پرستار پسرم(۱۸ماهه) به خانه آورده ایم(منزلشان شهرستان هست و ما او را به تهران آورده ایم و با ما زندگی میکند) ؛پسرم را خیلی دوست دارد،و کارش را به درستی انجام میدهد

اما متاسفانه متوجه شدم که با پسری در ارتباط است (در حد چت) ؛اما میترسم این ارتباط او خطرناک باشد

مثلا پسره متوجه بشه که ما خونه نیستیم و به هر ترفندی وارد خانه شود و .....

خیلی نگران پسرم هستم که خطری او را تهدید کند

لطفا راهنمایی بفرمایید چطور به او گوشزد کنم؟

در ضمن امکان تعویض پرستار رو هم نداریم

اطلاعات دقیقی درباره پسر ندارم اصلا نمیدانم تهران هست یا شهرستان اما دختر خواهرشوهرم از ۲۴ ساعت شبانه روز نزدیک به ۱۴ ساعت با او چت میکند؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل دبیر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام وقت شما بخیر
با توجه به اینکه پرستار فرزندتان خودش یک نوجوان است و خاصیت نوجوانی هیجانات این دوره است ،اصلا چیز عجیبی نیست که دوستش را به منزلتان بیاورد.
و شما باید این احتمال را در ذهنتان داشته باشید و همین حضور فرد غریبه در منزل شما موضوع خطرناکی است .
اگر حتی این بدترین اتفاق هم نیوفتد،امکان دارد این دختر نوجوان به دلیل حواس پرتی،گاهی اوقات در پرستاری از فرزندتان سهل‌انگاری کند که این خودش هم اتفاق بسیار بدی است.
اگر بزرگتر بود از شما می‌خواستم که با او صحبت کنید ولی الان راه بهتر قرار دادن دوربین مدار بسته‌است که بتوانید بوسیله‌ی آن از هر احتمالی پیشگیری نمایید.
شاید هزینه‌ی زیادی داشته باشد ولی حتما ارزش‌اش را دارد و البته که پرستار کودکتان را هم در جریان این موضوع قرار دهید که برای امنیت هر دوی آنها می‌خواهید اینکار را کنید.
دوربین را هم همان ابتدای ورودی قرار دهید که بتوانید ورود و خروج‌ها را چک نمایید
با سپاس