درمان عفونت در دختران جوان

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 59 بازدید 1 تبادل تجربه

من حدود ۴ تا ۵ سال پیش ترشحات تقریبا کدری رنگ و کش دار و زیاد و بد بو داشتم به قدری بو شدید بود که باید ب شلوارم ادکلن میزدم تا بوی بد اذیتم نکنه ولی الان ترشحاتم کمتر شده شایدم بشه گفت خیلی کمتر دیگه اون بوی بد رو نداره کمه.چند وقتیه موقع پریودی زیر دلم شدید درد میگیره یک موقع هاییم عرق هم میکنم خواستم بدونم مشکلم چیه دقیقا؟ در ضمن دختر هستم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل دانش آموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

در زمان قاعدگی کاملا طبیعیه و مشکلی نیست..احتمالا قبلا عفونت داشتید که الان ندارید.نگرانی وجود نداره

تجربه شما

سلام ممنون از شما خانم دکتر یگانه بابت پاسختون . ولی من فقط در زمان پریودی ترشح ندارم . همیشه ترشح های بی رنگ و کش دار دارم . بازم مشکلی نیست؟؟؟