سلام دوستان من هفته ۱۲ هستم رفتم سونگرافی NT گفت همه چی خوبه فقط جریان معکوس در ورید داکتوس ونوزوس مشاهده شده که گفت هفته ۱۸ تا ۲۴ باید اکو قلب جنین انجام بدی ولی نمیدونم تا اون موقع چیکار کنم ،لطفا اگر کسی میدونه که آیا این مشکل به مرور در هفته های آینده بر طرف میشه یا نه ،به من بگه خیلی نگرانم لطفا اگر کسی تجربه این موضوع رو داره جواب بده ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن 36 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام اين مسير يعني داكتوس ونوزوس مسيري است كه خون اكسيژن دار را ازشريان نافي به جنين منتقل ميكند ،، معكوس شدن اين مسير يعني جريان خون به قلب جنين كندتر اتفاق ميافتد،،، نگران نباشيد ودر ١٨ هفتگي اكوي قلب جنين انجام دهيد،، دراغلب موارد مشكلي نيست،،، ازاينستاي من ديدن فرماييد