مصرف شیاف بعد از آی یو آی

سلام نه روزه ای یو ای شدم دیروز و امروز هویج خوردم بعدش کمردرد و دل درد شدید گرفتم و حس پریود بهم دست داد. امروز فهمیدم هویج ویتامین آ زیادی داره و ممکنه باعث سقط بشه خیلی میترسم چکار کنم؟ در ضمن شیاف نداده دکتر آیا لازمه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز خیر نگران نباشید مصرف  هویج باعث سقط نمی شود این دردها که گهگاهی به سراغ شما می آید با توجه به شرح حال شما طبیعی است باید ۱۵ روز بعد از آی یو آی ازمایش خون انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود  موفق باشید.