با سلام و وقت به خیر . من ۳۲ سالمه و دوتا سزارین با فاصله ۲و ۸ماه داشتم . مدتیه که ساق های هر دو پام درد میکنن حتی در حال استراحت .  مچ دستم  هم تو خواب سر میشن و خصوصا وقتی شبها از خواب میپرم یا برای شیر دادن میخوام بچه رو بغل کنم نمیتونم و خیلی درد رو تحمل میکنم و احساسمیکنم مچ دستم کج میشه و سر میشه . مثل ادمی که از ناحیه دست فلج میشه . چند روزی هست که از ناحیه گردن تا ارنج  هم همین طوری شدم . مشکل من چیه همش میگم با خودم نکنه ام اس باشه.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام دوست عزيز
علائمي كه براي مچ دست بيان كرديد مي تواند علائم مربوط به تنگي تونل كارپال يا CTS  باشد.در هر صورت اين تشخيص قطعي نيست و نياز به معاينه دارد. براي كاهش علائم حركات مچ را تا حد ممكن محدود كنيد.

درد گردن تا آرنج مي تواند منشا عصلاني داشته باشد. حين شير دادن ، با قرار دادن بالش يا تكيه دست روي لبه صندلي ، وزن كودك را از روي شانه و ارنج برداريد تا عضلات اين ناحيه فشار كمتري را تحمل كند.

توصيه ميكنم توسط فيزيوتراپيست ويزيت شويد تا ورزش ها و توصيه هاي  مناسب بعد دوران بارداري را جهت كاهش علائم آموزش ببينيد.

موفق باشيد