سلام... من کلیتوریسم خیلی درد میکنه. قسمت بالای بالاش فقط. مخصوصا وقتی دست بهش میخوره. فشارم میدی زیرش یه زخم و سوزش حس میکنم. علتش چی میتونه باشه؟ از رابطه جنسی هم لذت نمیبرم. چون خیلی درد میکنه موقع رابطه. عفونت ادراری هم خیلی میگیرم. میتونه مجاری ادرارم یا کلیتوریسم زخم شده باشه. زخم کلیتوریس دیده میشه یا نه... ممنون میشم راهنماییم کنی نمیخوره

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام حتما باید حضوری معاینه بشید..کیستهای مجرای پیشابراه..عفونت و یا تبخال تناسلی در زیر کلیتوریس از تشخیصهای افتراقی هستند