سلام پریروز حالم خوب نبود رفتم دکتر معاینم کردن گفتن دهانه رحمم ۲ سانت باز شده بعد معاینه یکم خون اومد باز بند اومد دکترا که هیچی نگفتن احتمالش هست زود زایمان کنم؟ خودم دوس دارم هفته ۳۶ اینا زایمان طبیعی کنم پیاده روی کنم بیشتر باز میشه یا احتمالش هست همینطوری تا آخرش بمونه آخه هیچ درد و مشکلیم ندارم همچنین نرمال بود امروز مرخصم کردم بنظرتون چیمیشه دکتراکه چیزی نگفتن سونو واژینال کردن طول سرویکسمم خوب بود ۲۸ بود حتی نگفتن استراحت کن یا فلان ۲ دوزم آمپول بتا زدن

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

هفته ۳۶ هم برای زایمان زمان مناسب نیست.بهتره دردها بصورت خودبه خود شروع بشه..بهتره از ۳۸ هفته به بعد معاینه شوید.پیاده روی رو انجام بدید .