تیرگی پوست

سلام. من حدود یک ماه روزی چند بار با وازلین صورتمو چرب کردم ولی الان تیره شده تو رو خدا کمکم کنید میشه رنگ پوستم روشن بشه مثل قبل ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور زیبایی الارو

سلام عزیزم
شما برای روشن کردن پوستتون بهتره ابتدا یک پاکسازی عمیق روی پوستتون انجام بدین و سلول های مرده از بین بره
از آنجایی که شما تونستین از وازلین که بسیار چرب هست استفاده کنید به نظر می رسه پوستتون خشک هست  از ماسک های خانگی یا ماسک هایی که در داروخانه ها به فروش می رسه تهیه کنید.
حتما" پوستتون را با تونر مناسب پاک کنید.
ضدآفتاب حاوی روشن کننده استفاده کنید. شب قبل از خواب روی پوستتون از پمادهای حاوی زینک اکساید استفاده کنین بسیار ارزان و موثر هستن
از کرم حاوی ویتامین سی که روشن کننده و شفاف کننده هست استفاده کنید.
اگر بخوام به ترتیب اولویت محصولاتی را که معرفی کردم را لیست کنم 1- تونر 2 - کرم ویتامین سی 3 ضدآفتاب  هست.