قطع نشون پریود

با سلام این ماه زودتر از روال معمول پریود شدم  در حدود چند روز بعد هر ماه رور پنجم پاک میشدم روز پنجم احساس کردم پاک شدم ولی روز بعد لکه بینی داشتم اولش قهوه ای بعدش به صورت لخته های خونی و میشه گفت پریودم دوباره شروع شده بدود درد و بی سر و صدا قصد قطع شدن هم نداره و اینم بگم این ترشحات زیاد نیست و کم هست به صورت لخته گاها. این ماه من از قرص کتوکنازول استفاده کردم برای درماتیت و مترانیذول می تونه ار تاثیر این دارو داروها باشه و در ضمن دختر هستم ممنون میشم که من رو  راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

از عوارض نادر مصرف كتوكونازول  ترومبوسيتوپتي( كاهش پلاكت خون) هست كه در صورت بروز اين عارضه  براي شما، اختلال انعقادي موقتي در طول مصرف دارو  ايجاد كرده است كه ميتواند تاثير گذار بر طولاني شدن دوره قاعدگيتان شده باشد.
در مورد اين موضوع حتماً با پزشكتان مشورت كنيد.