علائم ام اس

سلام خسته نباشید

۲۱ سالمه. من چند وقته متوجه شدم دست چپ اصلا قدرتی نداره. بعضی شب ها دست و پای چپم خیلی زیاد درد میگیره. درد از انگشتام شروع میشه و به تدریج بالا میاد و بعد چند ساعت خوب میشه.حتی گاهی چیزایی که تو دستم هستن یک دفعه میوفتن. و این اتفاق با همون دستم چپم میوفته. این از علائم ام اس هست؟جدی بگیرم یا چیز خاصی نیست؟ممنون میشم راهنمایی کنید منو.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کاردرمانگر

سلام روز بخیر
این علامتی که میگید ممکنه از علایم ام اس باشه ممکنم هست نباشه  و به علت های دیگر باشه، صرف وجود یک علامت نمی توان تشخیص گذاشت و نیاز به معاینات دقیق تری داره که توصیه میکنم به نورولوژیست مراجعه کنید.