گوش درد کودک

 سلام من دختر ۵ ماهه ای دارم که روز اول تو بیمارستان شنوایی سنجی شد و گفتن مشکلی نداره و فقط خیلی کم مایع جنینی در گوشش هست. الان ۲ ماهه دخترم مدام دست به گوش میبره و گوشش رو میکشه و میخارونه. چند تا دکتر بردم معاینه کردن گفتن مشکلی نداره. حالا میخوام بدونم عفونت گوشی هست که با معاینه معلوم نشه و فقط شنوایی سنجی واسه تشخیصش لازم باشه؟اینم بگم سابقه عفونت ادراری داسته و دارو مصرف کرده بعد دارو آزمایش منفی بود. یک ماه از این موضوع میگذره

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

شنوایی شناس

سلام و درود فراوان
اگر در معاینات و ارزیابی های شنوایی نتایج طبیعی و نرمال بوده است اصلا نگران نباشید .تنها موردی که می تواند در این سنین دردهای خفیف گوشی ایجاد کند که نوزاد را به گوش حساس کند و حتی در معاینات و نتایج شنوایی سنجی هم بروز نکند ورود مقدار خفیف شیر در هنگام مکیدن است.نحوه شیردهی نوزاد را بررسی کنید و حتما باید هنگام شیردهی نوزاد با افق زاویه حدود 30 تا 45 درجه زاویه داشته باشد.یعنی نباید نوزاد هنگام مکیدن با افق و بدن مادر موازی باشد چون در اینصورت در اثر مکیدن های مکرر شیپور استاش گوش تحت فشار قرار می گیرد که باعث رنجش خفیفی در نوزاد می شود.