بیکاری و بی مسئولیتی همسر

با سلام و خسته نباشید، بنده 32 ساله هستم و آرایشگرم و با همسرم پنج ساله ازدواج کردم. در حال حاضر مشکل زندگی من رفتارهای همسرم با منه اول اینکه متاسفانه کار نداره از اولشم چندین بار کارشو عوض کرده و تو هر کدام هیچ موفقیتی نداشته و من هیچ وقت ازش پولی از بابت کار کردنش ندیدم. متاسفانه از همون اولم خودم تمام مخارج زندگیم دادم ، از لباس گرفتن و پول قسط دادن و تمام هزینه های جانبی زندگی و ... همه رو خودم پرداخت کردم. حتی خیلی وقتا کارتم دستش بوده و از اون خرج میکرده. در حال حاضرم ماشینم پنج ساله زیر پاشه خونه ایم که خریدیم با فروش طلاهام بوده و خیلی چیزای دیگه شوهرم بسیار بی مسئولیته و خیلی تنبله. هیچکاری رو انجام نمیده و اگه هم انجام بده انقد طولش میده که وقتش بگذره متاسفانه قهرو هم هست. تا حرفی و بهش میزنی باهام قهر میکنه   ،الانم سه هفتست قهره و جاشو جدا کرده حتی سلامم نمیده.و مدام دنبال بهونست خیلی کینه ای هم هست تو دعوایی که میکنیم حرفای چندین سال پیش و میاد و میگه. ول کن گذشته نیست بهانه گیرم شده، همه چی رو بهانه میکنه مدام میگه تو اخلاق نداری، تو زن نیستی فقط اداشون رو در میاری. من از خود تعریف نمیکنم ولی از هیچ نظری کم نمیزارم براش.چون واقعا دوستش دارم الان چندین وقته تو گوشیشه که نمیدونم چیه.رمز داده منم نمیدونم چیکار میکنه با این کاراش داره منو زده میکنه منم خیلی ساپورتش کردم قرضاشو دادم ،تا الانم منتظر موندم به امید اینکه درست بشه ،اوایل بسیار دهن بین بود و مامانی ،حالا دوست دارم کاری بشه،بهونه نگیره، قهر نکنه اما اون به راه رفتن من حتی گیر میده ،هر چی هم میگه بهم. بد و بیراه حالا به نظرتون چه کنم ؟اگه بخوام اقدام کنم برای طلاق به نفع من هست یا خیر؟ لطفا راهنماییم کنید .آیا ادامه زندگی درسته؟بچه هم نداریم

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل ارایشگر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
عزیزم به هیچ عنوان در فضای این چنینی نمی توان نسخه ای برای شما پیچید که آیا طلاق بگیرید یا خیر. ادامه بدید یا خیر؟
این طور که از متن تون پیداست شما فقط نکات منفی همسرتون رو لیست کردید نه چیزه دیگه ای.... متاسفانه در صندلی قربانی نشستند مسیله ای رو حل نمی کنه
قطعا هر دونفر در یک زندگی مشترک سهم و مسئولیتهای دارند باید دید چه اتفاقاتی بین شما دونفر گذشته است ایا هر دونفر تمایل به ساخت زندگی با کیفیت تر هستند ؟ و در این راستا هرکاری لازم باشه انجام می دهند؟ چقدرحاضرن مسئولیتهای زندگی زناشویی رو بپذیرند ؟ ویژگی های شخصیتی تون چیست؟ ایا نیاز به جلسات فردی هست؟ و....

لطفا لطفا قبل از هر اقدامی از یک زوج درمانگر کمک بگیرید
کتاب مهارتهای زناشویی مک کی رو مطالعه کنید