سلام, من باید از تخمک اهدایی استفاده کنم و همینطور هم رحم جایگزین. لطفآ راهنمایی کنید. اصلا بچه چه شکلی میشه؟ اصلا این کار درست هست ؟ من حتی اهدا کننده خودم هم ندیدم! نمیدونم چه شکلی هست! زشته, زیباست! هیچی نمیدونم! تورو خدا کمک کنید, خیلی نگرانم!
پاسخ مشاور
سلام شما باید با اون مرکزی که قراره این کارو برای شما انجام بده مشاوره کنید واین موارد را جویا بشید.