تزریق آمپول hcg و کیست تخمدان

سلام. این ماه از قرص کلومیفن استفاده کردم روزی دو تا ، تا ۹ام سیکل. روز دهم سونو رفتم ضخامت آندومتر ۵ بود و دو تا فولیکول ۱۹و ۱۶میلی داشتم. دکتر گفت روز ۱۱ام یک آمپول hcg بزن روز ۱۲ام هم یکی دیگه الان سه روز از آخرین آمپولم گذشته از فردای اون روز شدیدا سمت راست شکمم درد گرفته و دردش به کشاله رانم میزنه. حتی موقع نزدیکی هم شدیدا درد میگیره. میترسم آمپول hcg روم اثر نداشته و کیست شده باشه. البته اصلا هم ترشحات تخمک گذاری ندارم. ممکنه با وجود زدن آمپول فولیکول آزاد نشده باشه و کیست شده باشه؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
درد احساس شده به احتمال زیاد به علت تخمک گذاری و یا تحریک تخمدانها با داروی هورمونی بوده و جای نگرانی نیست