حاملگی خارج از رحم

دختر ۱۶ ماهه ای دارم

تازه عادت ماهیانه ام مرتب شده بود و باید ۲۴ شهریور عادت میشدم، اما نشدم. ولی علامت های عادت مثل جوش صورت و دردهای خفیف قبل از شروع عادت در ناحیه شکم و لگن رو دارم.  کمی هم دلم شور میزنه و تهوع

ممکنه خارج رحم حامله باشم؟

وسیله جلوگیریم هم کاندوم بوده. خانم دکتر این قضیه یه بار دیگه هم برام تکرار شده. ۵ سال پیش که پسرم اونموقع ۱۶ ماهش بود، منتظر عادت بودم، که همین علایم رو داشتم

تست زدم مثبت بود، ولی دکتر نرفتم

بعدش لکه بینی داشتم و بعدش هم خونریزی، کل این موضوع ۲۰ روز طول کشید....

این در حالیه که تو دوتا حاملگی طبیعی که داشتم نه درد داشتم و نه تهوع و ...

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

هر زمان تاخير قاعدگي پيش بيايد بايد اول تست بتا اچ سي جي براي تشخيص وجود يا عدم وجود بارداري داد.
و در مواردي كه به بارداري خارج از رحم شك ميشود بايد تيتراژ بتا درخواست بشود و دو روز بعد تكرار بشود، در زير ٦ هفته بارداري هر دو روز بايد تقريبا تيتر بتا دو برابر بشود و درصورتيكه در بارداري خارج از رحم  كمتر از دوبرابر افزايش مي يابد.
حاملگي خارج از رحم  را با سونوگرافي هم ميتوان تشخيص داد.