مصرف کلومفین و بارداری

با سلام و خسته نباشید خدمت شما...من یه ساله اقدام به بارداریم ولی نمیشم یه ماه پیش سونو رفتم که گفتن یه کیست ۲۷میلی سمت چپ شکمم دارم و دکتر گفت زیاد مهم نیست که دارو بدم خودش زایمانت دفع میشه من این ماه قاعدگیم قرص کلومیفن بدون تجویزمصرف کردم وشب آخر قرصم بود یکی قرص از۳قاعدگیم هرشب میخوردم تا۵ شب و الان سوال من اینه که این دارو چقد رو کیستم تاثیر میذاره ممکنه بزرگترشه؟ ممنون میشم هرچه سریع تر راهنماییم کنین

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل ندارم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بهتر بود بدون تجویز پزشک از این قرص استفاده نمی کردید به هرحال باید صبر کنید تا زمان پریود شما فرا برسد اگر تاخیر در پریود خود داشتید آن وقت تست بارداری انجام بدهید موفق باشید.