نداشتن آسايش بعد از تولد فرزندم

سلام و عرض ادب

من 6 ساله که ازدواج کردم و صاحب يک پسر 6 ماهه هستم

مشکلم اينه که طبقه پايين مادرشوهرم زندگی ميکنيم

و از موقعی که فرزندم بدنيا اومده آسايش از من گرفته شده

پدرشوهر و مادرشوهرم وقت و بی وقت ميان طبقه پايين ديدن نوشون و کلی هم ميشينن

و آدمو کلافه ميکنن

به شوهرمم که ميگم ميگه همينه که هست بايد سازش کنی و خبری از يک خونه ديگه نيست

خواهش ميکنم راهنمايي بفرماييد؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانگر

با سلام
در خانواده ها باید مرزها مشخص ورعایت شود شما سعی کنید خواسته خودتان را با شیوه صحیح ورعایت ادب وبدون هر گونه بی احترامی به همسرتان بگویید احتمالا شما لحن خوبی نداشته اید .مراقب باشید در این وضعیت حریمها شکسته نشود شما درگیر زایمان وپرورش یک نوزاد هستید وخسته سعی کنید وقتهایی را برای خودتان بگذارید خوب استراحت کنید ورزش کنید ویتامینها وآهن وکلسیم بدنتان را تنظیم کنید تا آستانه تحملتان پایین نیاید این بدان معنا نیست که شما مجبور هستید این وضعیت را تحمل کنید نه .اجازه دهید حال وهوای جسمی وروحیتان بهتر شود تا بتوانید با همسرتان به شیوه مناسب صحبت کنید و خواسته تان را دوباره بگویید.همیشه این تاکید را میکنم سعی کنید انتظاراتتان را در موقعیت مناب وبا کلمات وجملات مناسب عنوان کنید .یک جمله شما میتواند معجزه کند وبرعکس اگر مناسب نباشد ممکن است همسر شما را مقابل شما قرار دهداگر وضعیت مالی همسرتان اجازه نمیدهد تا جدا زندگی کنید کمی صبر کنید .
موفق  باشید