خیانت همسرم

 سلام. چند مدتی هست که فهمیدم شوهرم برای بار دوم به من خیانت کرده چت جنسی میکنه البته خودش انکار میکنه ولی من میدونم که دروغ میگه ما مشکلاتی زیادی با هم داریم شوهرم خیلی دروغ میگه و پنهان کاری زیاد میکنه واسه همین کلا بهش بی اعتمادم الان اصلا نمیتونم با این موضوع کنار بیام تبدیل به یه آدمی شدم که حتی حوصله بچمو هم ندارم خسته شدم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود بر شما

توضیح ندادید که چند سال هست ازدواج کردین. چطور با همسرتون آشنا شدین. مرتبه‌ی قبلی خیانت همسرتون چه زمانی و چطور بوده. چطور مساله رو بین خودتون حل و فصل کردید. الان چطور مطمئن هستید که ایشون برای بار دوم دارن به شما خیانت می‌کنن. از چه زمانی متوجه دروغگویی و پنهان‌کاری همسرتون شدید و کلی سوال دیگه که برای بررسی همه جانبه‌ی چنین مواردی لازم هست در موردشون صحبت بشه. پیشنهاد می‌کنم قبل از اینکه این مساله باعث بشه فرزندتون از سمت شما دچار لطمه و آسیب بشن (چون اشاره کردید حتی حوصله‌ی فرزندتون رو هم ندارید) به همراه همسرتون به یک زوج‌درمانگر مراجعه کنید تا مساله‌ رو بتونید به صورت ریشه‌ای بررسی کنید و در کنار هم به توافقی برسید که به حل مشکل و بهبود رابطه‌تون کمک کنه.

به خدای بزرگ می‌سپارم‌تون