احتمال حاملگی خارج از رحم

سلام. من دو روز بعد از تاخیر پریود تیتر بتام ۳۴۴ بود و شش روز بعد که دوباره تیتر دادم ۴۲۰ بود. یک روز قبل از آزمایش دوم هم سونوگرافی شکمی رفتم و فقط ابعاد رحم بزرگ شده بود و ضخامت رحم ۱۵بود و دکتر گفت من نشانه ای از حاملگی خارج از رحم نمیبینن. ولی من خیلی نگرانم. لطفا بهم بگید چرا تیتر آنقدر کم بالا رفته. در ضمن من درد و خونریزی ندارم

اطلاعات تکمیلی

وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام تیتر ها باید یه ازمایشگاه باشه تا بشه قضاوت کرد تیتر و سونو مجدد تکرار بشه