موقعیت جنین در رحم

سلام. من در هفته هیجده سونوگرافی انومالی که رفتم، نوشته یک جنین زنده با پرزانتاسیون بریچ در ساک حاملگی مشاهده شد....

جای دیگه فتال پوزیشن رو نوشته ورتکس...این یعنی چی؟ موقعیت جنین من چه شکلیه الان؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل آرایشگر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام ،ورتکس یعنی با سر و بریچ یعنی با پا ،ولی اخرین وضعیت جنین مهمه انچه که اخرین سونو میگه ،تا زمان زایمان امکان چرخش وجود داره