استفاده طولانی مدت از هندزفری و آسیب به گوش

سلام. من متاسفانه دو سال به خاطر افسردگی شدید با هندزفری آهنگ با صدای بلند گوش دادم همیشه. الان مدتی هست تو گوشام پیوسته و مداوم صدای سوت یا زنگ میاد،که حتی سر دردم هم میکنه،گوشام درد دارن، شنواییمم کمتر شده. خیلی میترسم. بعضی ها میگن عصب گوش آسیب دیده و احتمالا همیشه این صدا باشه و درمان نشه. وقت دکتر هم گرفتم. خیلی میترسم.درمان نداره؟ پشت سرم و نزدیک به گردنم هم درد میکنه و دردش ضربان دار هست، احساس سنگینی هم میکنم .درد گوشم باعث میشه.

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

شنوایی شناس

سلام و درود فراوان
آسیب شنوایی ناشی از سروصدا یکی از رایجترین مدل های کم شنوایی است و حالت های مختلفی از کم شنوایی ایجاد می کند که برخی از آنها قابل درمان است .نکته مهم در اینگونه آسیب ها فاصله زمانی ایجاد آسیب و شروع درمان است که هرچه درمان زودتر انجام شود نتیجه بخش تر خواهد بود ،لذا توصیه می کنم حتما در اولین فرصت یک معاینه و ارزیابی کامل گوش و شنوایی انجام دهید و در صورت امکان و تمایل به مشاوره و کسب اطلاعات و راهنمایی بیشتر و بهتر ،تصویری از نتایج را برایم ارسال کنید .