کمرویی کودک

سلام. پسری پنج ساله دارم که اصلا شاد نیست در جمع های دوستانه در جمع بچه ها شرکت نمیکند در خانه شادی نمیکند اصلا شعر نمیخواند جدیدا هم به کسی سلام نمیکند و به تازگی در هر مکانی پشت سر من قایم میشه و مدام میگه نمیتونم نمیخوام در ضمن اسباب بازی هایش را به همه میدهد و خراب شدنش اصلا برایش مهم نیست و همچنین هرکسی هرچیزی به او بگوید زود قبول میکند لطفا راهنمایی کنید؟

پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

 با سلام
دوست عزيز اين علائم ميتواند نشانه اضطراب اجتماعي در فرزندتان باشد لذا در چنين كودكاني ، ارزيابي و قضاوت ديگران ميتواند باعث تشديد شدن و اجتناب از خيلي موقعيتهاي اجتماعي شود .
پيشنهاد مي شود براي تشخيص و درمان دقيق تر به يك مشاور كودك مراجعه كنيد.