افسردگی بعد از قبول نشدن در رشته دلخواه

سلام. من امسال برای بار دوم کنکور دادم و رشته مورد نظرمو قبول نشدم و احساس میکنم هیچوقت نمیتونم موفق بشم خانوادمم سرزنشم میکنن که چرا کم تلاش کردی الانم مجبورم برم رشته حسابداری اما همش یه حسی بهم میگه تو این رشته نمیتونی به جایی برسی و همش احساس شکست دارم

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل .... وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کاردرمانگر و مشاور تحصیلی

سلام. سن شما 19 سال هست. در این سن به هر جایی بخوای می تونی برسی. قبولی در برخی رشته ها و دانشگاه ها سخته و نیاز به پایه قوی و برنامه ریزی و تمرکز و تلاش و مدیریت زمان داره . اگر حوصله و انگیزه داشته باشید می توانید به آرزوی خودتان برسید. اگر رشته تجربی باشید مساله فرق می کند. قبولی در علوم پزشکی و پیراپزشکی واقعا سخته. ولی قبولی در سایر رشته ها در دانشگاه های غیر معروف راحت است. با تلاش بیشتر در دانشگاه می توانید گذشته را جبران کنید.