سلام خسته نباشید . من پلی کیستیکم  . دارو میخورم اقدامم . سه  ماهه دوفاستون میخورم هرماه نهایت تا 28 سیکل پریود میشدم بعد از قطع قرص زود پریود میشدم اما این سیکلم 9 روزه از قطع قرص  دوفاستون گذشته هنوزم پریود نشدم . امکانش هست پرولاکتینم بالا باشه با وجود قرص دوفاستون بازپریود نشم؟  مطمئنم نیستم پرولاکتینم بالاست یا نه . قبلا آزمایش دادم خوب بودم . تا چندروز دیگه صبر کنم  برم آزمایش بارداری؟  امشب اندازه یه نقطه خون قرمز رو دستمال موقع خشک کردنم دیدم .  ولی از خونریزی خبری نیست دل درد هم دارم روز اول آخرین پریودیم 23 مرداد شب بود . ممنون میشم منو راهنمایی کنید .

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اگر۹روزاست که پریودعقب افتاده،ممکن است باردارباشیدوتست بدین.
واگرمنفی بود،اختلال هورمونی درزمینه بیماری پلی کیستیک علت عقب انداختن پریوداست.
والبته بایدسایرهورمونهاشامل پرولاکتین وتیروئیدهم بررسی شود.

تجربه شما

سلام خانم دکتر.من پریودم چهل تا چهل و خورده ای .همیشه ازمجردیم اینطور بوده.الان شش ماهه ازدواج کردم.اینطور ک شنیدم تخمکگزاریم چهارده روز قبل پریودبعدیته.یعنی برا من باید بیست و هشت به بعد سیکل باشه.ولی من امروز هفده سیکامه و سیزده و چهارده سیکل کیت تخمکگزاریم مثبت شد.بنظرتون درسته؟

@سارا_بانوو

اگرکیت مثبته،یعنی طی ۲۴تا ۳۶ ساعت آینده تخمک آزادمیشود.

والزاما تخمکگذاری ۱۴روز قبل از شروع پریود بعدی نیست.به ویژه در شما که سیکلهای بالای ۳۵ روز دارید