سلام.من در هیچ کدوم از دروسم تقریبا ضعف آنچنانی ندارم که بخوام به خاطر ضعفم کلاس برم. امسال دهم ریاضی هستم مدرسه نمونه درس میخونم. آیا به نظر شما رفتن به کلاس کنکور لازمه یا کمک میکنه؟ کلا در مورد کلاس های کنکور و آزمون های آزمایشی یک توضیحی بهم بدید ممنون میشم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۵ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کاردرمانگر و مشاور تحصیلی

سلام. برخی دانش آموزان با خواندن عمقی درسها نکات ریز را هم در نظر می گیرند و در ذهن خودشان استدلال می کنند. این دانش آموزان نیازی به کلاس کنکور ندارند. اما برخی دانش آموزان نکات را خودشان متوجه نمی شوند و باید به آنها گفته شود. این دسته دانش اموزان نیاز به کلاس کنکور دارند. اما حضور در کلاسهای کنکور متعدد سود چندانی ندارد. شرکت در آزمون ازمایشی مفید است. کلا افراط در حضور در کلاس کنکور و خرید کتب متعدد کنکور و شرکت در آزمونهای متعدد کنکور آزمایشی مفید نیست. بهترین روش این است که خودتان کتابهای درسی را عمقی بخوانید و هر مطلب را خوب متوجه شوید و سپس آزمون آزمایشی بدهید.