رفتارهای جنسی کودک چهار ساله

وقت بخیر

چند روز پیش مسافرتی داشتیم به منزل پدری که متاسفانه در حیاط متوجه شدیم که پسر بنده که 4 سال و هشت ماهه می باشد شلوار خودش رو پایین کشیده و به دختر خواهرم که 3 سال و چهار ماهه می باشد آلت تناسلی خود را نشان داده  که شوهر خواهرم متوجه این داستان شده بود که هر دو آنها با تنبیه بدنی شوهر خواهرم  و تهدید مواجه شدن و بنده هم چیزی نگفتم ولی در اتاق با پسرم صحبت کردم که همش عذرخواهی میکرد و همش اصطلاحی به کار می برد مبنی بر اینکه این بازیه (جیش بازی ) که من خیلی جدی باهاش صحبت کردم این کار بازی نیست و یه کار بی ادبی و زشته و هیچ کس این کار رو دوست نداره و اگه دوباره تکرار بشه بابایی عصبانی می شه و از دستت ناراحت میشه و هیچکی این پسر و دوست نداره

این در صورتیه که قبلا پسرم سوالات جنسی در مورد آلت تناسلی خودش با همجنس خودش و حتی دخترها می پرسید که بنده هم جوابهایی دست و پا شکسته در مورد تفاوت اندام جنسی پسرها و دخترها بهش دادم که الان فکر میکنم حس کنجکاوی اونو تحریک کردم

سوال بنده اینکه مادری مثل من در برخورد با رفتار این چنینی کودک چه باید بکنه می دونم تنبیه بدنی کودک کار درستی نبود ولی متاسفانه شوهر خواهرم رو این مسئله زیادی حساسه و اگه واکنشی نشون میدادم تبعات بدتری برای خانواده ام داشت

خواهشا و لطفا من و راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام وقت شما بخیر
با توجه به اینکه فرزند شما در سن ۴ سالگی است و در این سن بچه‌ها کنجکاوی جنسی دارند و بیشتر به دنبال کشف شباهت‌ها و تفاوت‌های اندام جنسی خود و دیگران هستند
حتی شاید در این باره از شما سوال کنند و بخواهند که اندام جنسی شما رو ببینند.
ابتدا باید باور بفرمائید که این رفتارها اصلا ارتباطی با رفتار و ارتباط جنسی ندارد و فقط کنجکاوی و شناسایی آن است ،درست مثل این است که از شما بپرسند : مامان کلیه چه شکلی ؟ کجای بدن؟ چه کار می‌کنه؟ می‌شه نشونم بدی؟
آیا شما به خاطر این سوالات کودکتان را تنبیه می‌نمایید؟
پس لطفا ابتدا این سوالات بچه‌ها را عادی بدانید تا بتوانید برخورد مناسبی با آن داشته باشید .
حقیقتا منع کامل کودکان،تنبیه آنها، حساسیت زیادی داشتن نسبت به این موضوع یا هر موضوع دیگری موجب گرایش بیشتر کودک به آن مطلب می‌شود و فقط از این به بعد پنهانی اینکار را انجام می‌دهد و سوالاتش را هم از کسی غیر شما می‌پرسد.
رفتار صحیح با این موضوع این است که اول از همه پاسخگوی تمام سوالات فرزندتان در این رابطه باشید ،بدون هیچ برخورد منفی به او توضیح دهید.
اما در ادامه باید بگوئید که اینجا اندام خصوصی هر فردی است که نباید به دیگران اجازه دهد که آن را لمس کنند و یا ببینند به غیر از پدر و مادر و دکتر
برای همین هم هست که لباس مخصوص(لباس زیر) خود را دارد.
در ادامه چون کودکتان در سن کنجکاوی است،کمی بیشتر مراقبت کنید که خدایی نکرده مجددا این کنجکاوی‌اش باعث نشود که دیگران او را اینگونه تنبیه بدنی کنند.
چون در روحیاتش تاثیر منفی می‌گذارد
کمی که زمان بگذرد این کنجکاوی‌ها تموم می‌شود
با سپاس