سلام خدمت شما دکتر گرامی

من 2ساله کم کاری تیرویید خودایمنی دارم ک دکتر غدد فقط بهم قرص لوتیروکسین روزی یک عدد به جز جمعه هاداده و آزمایش هام نرماله

تو سایت تاپیک زدن  ک کم کاری تیروییدخودایمنی باردار نمیشی یا سقط میشه من میخوام 6ماه دیگه اقدام کنم الان ترسیدم همش گریه میکنم خیلی میترسم تروخدا واقعیت داره چیکار کنم یعنی باردار نمیشم ؟ یاسقط میشه

در ضمن پریودی های منظم 30روزه دارم که 2 روز اول خونریزی خوبه ولی روز سوم کم تر میشه و به مرور کم کم تا5روزادامه داره ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام چون تيروئيد شما تحت كنترل است سقط نميكنيد نگران نباشيد،،، ازاينستاي من ديدن فرماييد