سلام:همسر من دارای زیگیل تناسلی است و ما از ابتدا رابطه جنسی محافظت شده با کاندوم داشتیم,برای بارداری به من پیشنهاد iuiشد اما من دوس ندارم چون هم من هم همسرم از لحاظ بارداری سالم هستیم راه حل دیگری وجود دارد؟اگر واکسنش راتزریق کنم میتوانم به صورت طبیعی برای بارداری اقدام کنم؟درضمن من در بدنم زیگیل ندارم اصلا...با تشکر
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام همسرتون درمان بشه بعد از درمان با آزمایش از نبودن ویروس مطمئن بشید و بعد اقدام کنید در صورت عدم بهبود در iui شستن اسپرم انجام میشه که میتونه کمک کننده باشه اگه سن زیر 25 دارید واکسن موثر خواهد بود