جدایی کودک از مادر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 31 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. من یک دختر ۷ ماه و نیمه دارم با همسرم مشکل دارم و میخوایم جدا بشیم نمیتونم حضانت بچه رو قبول کنم میخوام بدون جدایی بچه در این سن از مادر چقدر میتونه برای بچه آسیب زننده باشه؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام

كودک اين گروه سنی علاقه شديدی به مادر يا مراقب اصلی خود پيدا ميكند و شايد خيلی زود به شرايط جديد عادت كند اما آيا كسی بهتر از شما می تواند برای او مادری و محبت مادرانه كند؟

پيشنهاد ميكنم در صورت امكان سعی كنيد حتما نزد روانشناس برويد و تمام جوانب امر را بسنجيد، هميشه زمان برای جدا شدن وجود دارد ولی برای ساختن نه

تجربه شما

 آخه چطور دلت میاد بچت رو از خودت جدا کنی؟؟ نکن گناه داره اذیت میشه بچه به مادر احتیاج داره هر کسی مادرش نمیشه....