حاملگی خارج از رحم

سلام ببخشین خواهشا کمکم کنین هفته پیش طی خونریزی شدید عمل شدم و یکی از لوله هامو خارج کردن چون خارج از رحمی بود با اینکه دکتر گف بعد سه ماه اقدام کن اما آیا واقعا بعرداری بایک لوله امکان پذیره؟ و سوال دومم آیا دکتر طی عمل میبینه و میتونه بفهمه اون یکی لوله وضعیتش چجوریه و آیا سالمه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام

بله، بارداری با یک لوله نیز امکان پذیر هست. بهتر است تا شش ماه بعداز جراحی برای بارداری اقدام کنید تا بدنتان بهبودی کامل حاصل کند.

پزشک زمان جراحی هر دو لوله را می بیند و بررسی میکند.