ان تی بالا و ریسک متوسط

سلام  ۲۹ سال سن دارم و رابطه فامیلی با همسرم ندارم. من در ۱۱هفته و ۴ روز برای سونو غربالگری رفتم ان تی ۲.۸ بود آزمایش غربالگری ریسک ۱به ۲۰۷ را نشان داده است. دکترم پیشنهاد داد در ۱۸هفتگی اکو قلب انجام دهم و غربالگری های دوم را پیگیری کنم .حالا خواستم نظر شما رو بپرسم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام غربالگري مرحله ي٢ وسونوي آنومالي١٨ هفته را حتما انجام دهيد،،، ازاينستاي من ديدن فرماييد