اضطراب و لکنت کودک

سلام دخترم پنج سالشه .در سه سالگی به علت تنش زیاد منو همسرم دچار اختلال اضطراب شدید شد و اختلال اضطراب با گرفتن لکنت زبان خودشو نشون داد دخترم خیلی زود حرف زدن رو شروع کرد وقتی این علامت و دیدیم نگران شدیم و به گفتار درمان مراجعه کردیم قطعی درمان نشد وفقط در مواقعی که دعوایی پیش بیاد یا به خواد تو جمع چیزی بگه پیش میاد وما خیلی غصه می خوریم  سوالم اینکه آیا دخترم در طول زندگیش این مشکل همراهشه؟ چیکار میتونم بکنم که ریشه ای درست بشه؟ و امسال میره پیش دبستانی و من به شدت ترس دارم که قراره چی بشه؟ و به شدت وابستگی داره؟ لطفا راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

باسلام
لكنت بصورت قطعی درمان نمیشه با تكنیكهای گفتاردرمانی بصورت ذهنی و غیرارادی كنترل میشه..حتمابه یك متخصص گفتادرمانی با تجربه در حیطه لكنت مراجعه كنید و دستورات طولانی مدت بگیرید...همچنین برای كنترل اضطراب به یك روانشناس مراجعه كنید چون رفتارهای شما و پدرش هم درخانه خیلی موثراست.