محاسبه وزن مناسب

سلام

قده من ۱۷۳

و سنم ۱۵ هستش

سه ماهه رژیم گرفتم و تونستم بشم ۷۳ کیلو اما هنوز کامل لاغر نشدم چند کیلو دیگه کم کنم تا کامل لاغر لشم و شکمم تخت بشه آخه شکم دارم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۵ جنسیت زن شغل دانش اموز
پاسخ مشاور

مشاور ورزشی

سلام دوست عزیز معمولا در این سن نوسانات وزنی زیاد دیده می‌شود در بین دختران نگران نباشید.در کنار رژیم غذایی حتما ویتامین و مواد معدنی و پروتئین لازم رو دریافت کنید تا در بزرگسالی دچار مشکل نشوید.در برنامه روزانه زندگیتون ورزش رو جای بدید برای عضلات شکم تمرینات پیلاتس و سی ایکس مناسب هستند که در منزل هم میتونید انجام دهید .در رده بندی   تناسب اندام ،شما با توجه به قد و وزن یک خانم کاملا ایده ال هستید ولی اگر خودتان میخواهید وزن کمتر داشته باشید باید رژیم غذایی کاملا صحیح و ورزش رو در کنار هم داشته باشید تا به تناسب  ایده ال برسید