گال در بارداری

سلام. من ۳۹هفته باردارم بدنم خارش گرفته و قرمز شده‌ فهمیدم که گال هستش چون اعضای خانوادمم گرفتن رفتم  داروخانه شامپو پرمترین ۱درصد گرفتم و فقط به پا واینام زدم به شکمم نزدم الان خیلی میترسم آیا برای جنین ضرری داره؟؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نباید سرخود دارو مصرف کنید باید به پزشک مراجعه نمایید تا معاینه شده و برای شما دارو تجویز شود موفق باشید