علائم نرمی استخوان در کودک

استخوان پاهاش از ناحیه زانو به بعد احساس میکنم کمی کجه. نشانه های نرمی استخوان چیه؟ علایمش چیه؟ چکار کنم؟پسر ۳/۵ ساله هیچ مشکل تکاملی راه رفتن نداره؛ هوشش خوبه.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳/۵ جنسیت مرد شغل . وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

سلام عرض می‌کنم خدمت شما والد گرامی
احساس شما به تنهایی کفایت نمی‌کنه.
کودکان در اوایل راه رفتن به دلیل نحوه قرار کرفتنشون در داخل رحم در زمان جنینی ساق پاشون کمی به سمت بیرون تحدب داره که کم‌کم به وزن انداختن روی پا و راه رفتن تصحیح میشه.
اگر میزانش به نظرتون خیلی بیشتر از حد معموله لطفا به یک متخصص کاردرمانی یا یک فوق تخصص ارتوپدی کودکان مراجعه کنید.