اندازه کف پای کودک

پسرم سیزده ماهه ست .اندازه کف پاش خیلی کوچیکه، هشت و نیم سانت. در حالیکه بچه نه ماهه معمولا یازده دوازده سانت میشه

آیا این نگران کننده ست؟

لطفا راهنمایی کنین

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

سلام خدمت شما والد گرامی
در مورد رشد حرکتی کودکتون موردی رو اشاره نکردید. اگر این کف پای کوچک باعث تاخیر رشدی شده باشه باید بررسی بشه.
لطفا به سوالات زیر پاسخ بدید:
۱. فرزندتون ایستادن و راه رفتن رو کسب کرده؟
۲. اگر پاسخ سوال قبلی مثبته شکل پاها در حین ایستادن و راه رفتن نرماله یا مشکلی رو درش می‌بینید؟
۳. شرایط تولدش چطور بوده؟ آیا در زمان نه ماه کامل به دنیا اومده یا زودتر؟
۴. در ازمایشات روتین مشکل پایین بودن ویتامین D‌و کلسیم داشته یا خیر؟
به این سوالات پاسخ بدید تا بتونیم راهنمایی بیشتری رو بکنیم