رشد حرکتی کودک 13 ماهه

سلام من یه دختر ۱۳ ماهه دارم که تو هفته ۳۵ باوزن ۲ کیلو دنیا اومد تو ۹ ماهگی شروع به غلت زدن کرد تو ۱۱ ماهگی شروع به نشستن کرد. الان که ۱۳ ماهشه اصلا چهاردست وپا نمیره. نمی ایسته راه هم نمیره خودم تکیه اش میدم به دیوار برای چندلحظه وایمیسته میخوام بدونم جای نگرانی هست یا عادیه؟ درضمن الان فقط ۶ کیلو هست شیرخشکم میخوره چکاپ یک سالگیشم کم خونی نداشت کمبود ویتامین هم نداشت. الان تکاملش جای نگرانی داره؟

دختر من تو هفته ۳۵ نارس دنیا اومده. فقط کلمه بابا ماما رو میگه اونم فقط با خودش انگار داره حرف میزنه وقتی من میگم تکرار نمیکنه

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۳ماه جنسیت زن
پاسخ مشاور

کاردرمانگر

با سلام
با توجه به مواردی که فرمودین تاخیر حرکتی مشهود هست ولی در مورد زبان و گفتار بهتر هست متخصص گفتاردرمانی نظر بده
در مورد تاخیر حرکتی هم بهتره کاردرمانگر کودکان بچه رو چند جلسه ایی ویزیت بکنه تا هم تمریناتی رو بابت جبران تاخیر حرکتی انجام  بده و هم ارزیابی دقیق تر حرکتی از کودک داشته باشه.اما در مورد وزن و تکامل بهترین مرجع برای پاسخگویی به شما پزشک متخصص کودکان هست که باید مراجعه منظم هم به اون داشته باشین.وزن 2 کیلو حین تولد هم وزن پایین در تولد به حساب میاد و اینها همه باید مورد چکاپ دائمی پزشک قرار بگیره

با ارادت
نعیمی