حضانت فرزند

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 113 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام.حق حضانت فرزند دختر ۱۴ و ۲۰ ساله با چه کسی است؟ آیا به انتخاب خود فرزند نیست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۰ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

باسلام
بله حضانت و انتخاب بعداز سن بلوغ با خود فرزندان است.

تجربه شما

در موقع ازدواج توجه داشته باشید که دو طرف خیلی همدیگر دوست داشته باشند با دخالت اطرافیان خانواده مجبور به ازدواج اجباری نشوند که منجر به طلاق و نابودی فرزندتان شود و قبل از ازدواج کردن شغل پول خانه و جهیزیه از دو طرف خیلی مهمه و بعد ازدواج نگذارید اطرافیان در زندگی تان دخالت کنند سعی کنید مهمانی زیاد را کم کنید و خودتان هم همینطور. و در مسائل چشم تو هم چشمی خیلی کم اهمیت دهید سعی کنید تکیه گاه تان خودتان یعنی فرزندان و پدر مادر باشد یعنی پدر مادر خیلی به زندگی شان و فرزندانشان اهمیت دهند از سرکوفت تحقیر سرزنش پرهیز کنید همیشه صحبت ها گفتگوی شاد و خوشحالی خنده ها باشد و سعی کنید پشت سر هم در خانواده به اطرافیان حرفی نزنید چون اطرافیان دوست شما نیستند با شنیدن مشکلات شما خوشحال تر هم میشوند و هیچ ایده راه حل خوبی در اختیارتان قرار نمیدهند و از همه مهمتر نیازهای اولیه فرزندانتان را همیشه فراهم کنید کمبود آن عواقب بدی در انتظار آن هاست و ورزش در سن کم همان ابتدای هفت سالگی فرزندتان به باشگاه ها مراجعه کنید و ورزش را الگوی خوبی برایشان قرار بدید و  از انتخاب دوست فرزندتان بسیار محتاط باشید و در بیرون از خانه مدت زیاد نباشند