احتمال بارداری برای من هست؟

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 42 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام و خسته نباشید روز آخر پریود هنگام رابطه مایع منی در داخل واژن خالی شد و بعد متوجه شدم که مایع منی از قسمت بالای کاندوم نشت کرده است اما شک دارم که با واژن برخورد کرده یا نه بلافاصله شستشو دادم و ۴عدد قرص ال دی مصرف کردم که با استفراغ مواجه شدم و دوباره استفاده کردم و دوباره با استفراغ روبه رو شدم

احتمال بارداری وجود دارد؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

ما معمولا به خانم هایی که سیکل قاعدگی منظمی دارند و به موقع دچار عادت ماهانه می شوند توصیه می کنیم اگر می خواهند بدانند که باردار هستند یا نه بعد از اینکه زمان مقرر پریودشان گذشت و خونریزی اتفاق نیفتاد آزمایش بدهند. حالا این آزمایش می تواند آزمایش خون یا بارداری باشد.

تجربه شما

سلام

اگر سیکل شما منظم احتمال بارداری نزدیک به صفر است.