بوی بد دهان

برای رفع بوی بد دهان چکار کنم؟ از دوران بلوغ دچار بوی بد دهان شدم تا همین چند وقت پیش فقط صبح ها و مواقعی که معده م خالی بود بوی بد دهانم را احساس می کردم اما الان مدتی هست که همه ساعات شبانه روز دهانم بوی بد میده و علائم رفلاکس را هم دارم لطفا بگید چه دارویی مصرف کنم چون به دکتر متخصص گوارش دسترسی ندارم . ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

جراح دندانپزشک

سلام شاید دندان پوسیده یا جرم زیاد باعث این حالت میشه که بهتره به دندانپزشک مراجعه کنید که درمان قطعی انجام شود