حس مالکیت و دعوا بر سر اسباب بازی

سلام وقتتون بخیر

دختر من 22 ماهشه و جدیدا حس مالکیت رو آموخته دختر عمه 5 ساله ای داره که به علت اینکه منزل آنها شهرستان است هر وقت ما به منزل مادرشوهرم و خانه آنها میرویم یا آنها به منزل ما میایند یک هفته ای با هم هستیم. دخترم جدیدا اسباب بازی هایش را به دختر عمه اش نمیدهد و من مجبورم دخترم را سرگرم بازی کنم تا دخترعمه اش بتواند با وسایل دیگر او بازی کند. از طرفی جدیدا اسباب بازی های او را میگیرد و موقع پس دادن گریه میکند من سعی میکنم گولش بزنم و یواشکی اسباب بازی دختر عمه را میدهم ولی گاهی اوقات نمیشود. چند هفته دیگر آنها به منزل ما میایند و من مشغول پذیرایی میشوم و نمیتوانم مدام حواسم به هر دو باشد. نه میشود به دختر عمه اش بگویم به وسایل دخترم دست نزند و از طرفی هم نمیتوانم دخترم را مجبور به دادن وسایلش کنم. البته در این مورد برایش کتاب خواندم و باهاش بازی قرض دادن را انجام داده ام ولی فکر میکنم کوچکتر از آن است که به درستی متوجه شود.

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

با عرض سلام خدمت شما مادرعزیز

ممنون از اینکه ما رانتخاب کردید.

این رفتار کودک شما در این سن کاملا طبیعی و جزء مراحل رشدی او محسوب می شود .نسبت به کودک واکنش تند نشان ندهید با او صحبت کنید و بگویید که اگر کودکی با او نیز این رفتار بکند چقدر ناراحت می شود.او را تشویق کنید که که نوبتی از اسباب بازی استفاده کنند و به صورت واضح او را تشویق کنید مثلا: مرسی دخترم که که اسباب بازی های خود را در اختیار دوستت قرار می دهی و الان می توانید با همدیگر بازی کنید. همچنین می توانید موضوع را برای مهمانتان با توجه به اینکه گفتید 5 ساله است بیشتر توضیح بدهید چرا که او به لحاظ سنی درک بهتری از موضوع دارد.در نهایت می توانم بفههم که شما از این مسئله ناراحت هستید ولی با توجه به این نکته که ،این نزاع و حس مالکیت ، کاملا طبیعی است ، امیدوارم با صبر و آرامش این مرحله و مهمانی نیز را طی کنید

سپاسگزارم از زمانی که برای خودتون و کودک دلبندتان می گذارید .