با سلام و احترام

توی سونوگرافی ترانس واژینال که من انجام دادم نوشته تصویر ساک حاملگی با حدود مشخص و جدار منظم بدون رؤیت قطب جنینی و کیسه زرده در کاویته رحم مشاهده شد.

سن جنین 5هفته تخمین زده میشود.

مختصر مایع آزاد در کلدوساک خلفی رؤیت گردید.

ببخشید میخواستم ببینم این سونوگرافی مشکلی داره یا نه؟ میترسم چون 2بار سقط داشتم

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز باید ۱۰ روز دیگر مجدد سونوگرافی انجام بدهید تا نظر  قطعی داده  شود ضمنا با توجه به سقط های قبلی بهتر است تحت نظر پزشک از نظر غلظت خون سریعتر بررسی شوید  موفق باشید.