طلاق عاطفی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 111 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من شرایط طلاق رو ندارم و میخوام طلاق عاطفی بگیرم به دلیل خیانتش حتی ابراز پشیمانی هم نکرد من باید چیکار کنم به شوهرمم بگم این موردو یا نه خودم پسش بزنم تا دیگه  خسته بشه؟ راهنمایی کنین

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانع دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس کلینیک

کاربر گرامی سلام.

لطفا سوال خود را واضح و با جزئیات و اطلاعات بیشتری مطرح کنید تا کارشناسان بتوانند شما را راهنمایی کامل تری کنند . با تشکر

تجربه شما

سلام من هروقت از اینجا سوال پرسیدم یا جواب ندادین یا اینطوری گفتین

سوال من اینه که شوهر من خیانت کرده با یه دختری که میدونست شوهرم زن و بچه داره چت میکردن چت جنسی براش سیم کارت جور کرده بود شوهرم که من دیدم اونم شکستش الان یک ساله ما توی خونه بحث داریم من آبروشو بردم پیش خانواده ها دختره رو هم پیدا کردم دوتا سیلی خوابوندم تو گوشش دختره الان نامزد کرده میخوام عکس لختی و حرفاشونو که اسکرین گرفتم ببرم نشون شوهرش بدم چطور اون زندگی منو داغون کرد کتک خوردم اونم بچشه. بعدم طلاق عاطفی. چون نه مادری نه پدری پشتمه با دوتا بچه برم بشینم خونش اینکارو انجام بدم؟ بعدم اینکه درمورد طلاق عاطفی  با شوهر حرف بزنم یا خودم اینقدر پسش بزنم تا بره گمشه؟