سلام. من ۱۸ سالم تمام شده و دندان عقل بالا سمت راستم یکمش دراومده. از اونجایی من دندونام نامرتبه و نیش دارم و میخوام ارتودنسی هم بکنم آیا باید دندون عقلم رو بکشم یا صبرکنم دربیاد و ازش استفاده کنم؟ وقتی هم Opg انداختم دندان عقلام زیر لثه کامل شده ولی هنوز درنیومده. باید همه رو جراحی جراحی کنم بکشم یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

جراح دندانپزشک

سلام اگر میخواید ارتو انجام بدید بهتره که کشیده بشن ولی درمورد  اینکه جراحی میخوان یانه باید عکس رو دید ونظر داد
هرچه دندان عقل یریعتر ودر سن پایینتر خارج بشه بهتره