اعتماد به سونوی ان تی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 62 بازدید 1 تبادل تجربه

من دوازده هفته و چهار روز رفتم واسه ان تی خدارو شکر گفتن سالمه جواب آزمایش هنوز نیومده ، جنسیت رو دختر گفته میتونم خرید کنم براش یا منتظر آنومالی باشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

سلام سونو تعیین جنسیت دقیق ۱۸ هفته می باشد بهتر است تا انومالی اسکن صبر کنید ولی باز هم در صورتی که سونولوژیست به شما با اطمینان جنسیت را گفته‌اند و احتمال نداده‌اند می توانید اعتماد کنید

تجربه شما

تو ان تی جنسیت صد در صد نیست تا انومالی صبر کن دستگاه تناسلی تموم جنین ها قبل ۳ماهگی شبیه دختر اگه تا انومالی هم نمیتونی صبر کن حداقل تا ۱۶هفته دوباره برو تا برای جنسیت مطمين شی ببخشید من جوابتون دادم البته گفتم کمکی کرده باشم موفق باشی