کمبود وزن کودکم

سلام وقت بخیر. دختر ۲ سال و ۵ ماهه دارم که ۹کیلو وزنش هست. و شیر خودمو اصلا نخورده شیرخشک میخورد. الانم شیر دوست نداره نمی خوره . چیکار کنم وزن بگیره؟ و کمبود کلسیم نداشته باشه. آزمایشم داده دکتر گفته مشکلی نداره. از چه شربت و مکملی استفاده کنم؟ مولتی ویتامین بهش بدم یا شربت کلسیم؟ تا حالا متاسفانه هیچ مکملی بهش ندادم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

با سلام.پودر شیر غنی شده می توانید به کوچولویی که شیر دوست ندارید بدید.همچنین شیر های ماجان که برای برند کاله است.طعم این دو برای کودکان مقبول است.مولتی ویتامین هم سانستول مصرف کنید.در ضمن در صورتی که شما یا همسر کم وزن هستید کودکتان هم می تواند مشابه شما وزن گیری داشته باشد