صافی پشت سر نوزاد

سلام. پسر حدودا 3 ماهه ای دارم. پشت سرش صاف شده که حس میکنم از خوابیدن باشه.به پهلو هم میخوابونمش

ولی خیلی نگران این صافیه پشت سرشم.آخه پشتش صاف شده و اومده بالا.شبیه خربزه شده...تا چند ماهگی میشه فرم سر رو تغییر داد و اینکه چکاری کنم از این حالت در بیادو پشت سرش گرد بشه.راهی هست؟؟؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

با سلام.تا باز بودن ملاج امکان تغییر شکل سر است.سعی کنید به پهلوها بخوابانید تا شکل سر تغییر کند.اگر شکل سر خیلی خوب نیس به متخصص کودکان مراجعه کنید برای معاینه و در صورت نیاز تجویز کلاه های مخصوص